Brf Geten

Välkommen till Brf Geten

Detta är en informationskanal till medlemmar, men även för dig som vill veta mer om oss.

Styrelsen kommer regelbundet att informera om vad som händer och sker i huset, och hur Styrelsens arbete fortlöper och om annat som kan vara av intresse för Er medlemmar och hyresgäster till Brf Geten.

Information kommer regelbundet att spridas via informationsblad, men det går också bra att komma åt när som helst på denna websida.

Här på nätet kan du också hitta annan information som t.ex. viktiga telefonnummer, information från tidigare informationsblad, årsredovisningar m.m.

Om du har något som du vill berätta för de andra medlemmarna som kan vara av intresse så skicka gärna en insändare genom att skicka ett mail till någon av oss i Styrelsen.

Du hittar våra e-postadresser under rubriken Organisation.

Brf Geten 25
Döbelnsgatan 56
113 52 Stockholm

Utsikt från vår terrass

Nyhetsbrev

Nyhetsbreven hittar du under Dokument och Nyhetsbrev. Det senaste är från maj 2016 och behandlar våra stora projekt och ekonomi, föreningsstämman, nya lokalhyresgäster och ordningen. Du kan också lämna förslag till hur våra områden mellan fastigheterna och trottoaren kan göras bättre samt gå med i trädgårdsgruppen för att ta hand om innergården.

Fastighetsexpeditionen

Fastighetsexpeditionen på övre källarplanet i Döbelnsgatan 52 är öppen varje vardag mellan 8:00 - 9:00. Felanmälan kan även göras till fastighetsskotare@geten.se eller telefon 08-6125590 med telefonsvarare.

Information om taggar

Information angående taggar

Open Universe

11/4 uppdaterad information finns att hämta under Dokument / Fiber.

Nyckel till takterrasserna

Nyckeln till takterrassen är nu densamma som i hissen till källarplanen och markkärlet för sopor. Den som en gång i tiden erlagt deposition får den tillbaka på fastighetsexpeditionen.

Föreningens bastu

Bastun beräknas bli klar under 2016.

Lager/förrådslokal att hyra

Bra lokal på 36kvm finns ledig i övre källarplanet, Döbelnsgatan. Kontakta styrelsen om du själv eller om du vet någon som är intresserad att hyra. Se vidare under "Pågående projekt"

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in