Brf Geten

Välkommen till Brf Geten

Detta är en informationskanal till medlemmar, men även för dig som vill veta mer om oss.

Styrelsen kommer regelbundet att informera om vad som händer och sker i huset, och hur Styrelsens arbete fortlöper och om annat som kan vara av intresse för Er medlemmar och hyresgäster till Brf Geten.

Information kommer regelbundet att spridas via informationsblad, men det går också bra att komma åt när som helst på denna websida.

Här på nätet kan du också hitta annan information som t.ex. viktiga telefonnummer, information från tidigare informationsblad, årsredovisningar m.m.

Om du har något som du vill berätta för de andra medlemmarna som kan vara av intresse så skicka gärna en insändare genom att skicka ett mail till någon av oss i Styrelsen.

Du hittar våra e-postadresser under rubriken Organisation.

Brf Geten 25
Döbelnsgatan 56
113 52 Stockholm

Utsikt från vår terrass

Nyhetsbrev December 2015

December 2015

Nya tider för fastighetsexpeditionen

Från och med 2 maj kommer fastighetsexpeditionen på övre källarplanet i Döbelnsgatan 52 att vara öppen varje vardag mellan 8:00 - 9:00. Precis som förut kan all felanmälan med fördel göras via mailadressen fastighetsskotare@geten.se och dessutom är telefonnumret oförändrat 08-6125590 med telefonsvarare där du kan lämna meddelanden.

Information om taggar

Information angående taggar

Open Universe

11/4 uppdaterad information finns att hämta under Dokument / Fiber.

Nyckel till takterrasserna

Nyckeln till takterrassen är nu densamma som i hissen till källarplanen och markkärlet för sopor. Den som en gång i tiden erlagt deposition får den tillbaka på fastighetsexpeditionen.

Föreningens bastu

Bastun beräknas bli klar under 2016.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in